Followers

Friday, June 19, 2009

Im Soo Sorry Guyz..

pertama sekali aq nak minta maaf kat korang..
aq sengaja tutup fon or invisible kan diri aq kat ym
walaupon aq on9 24 jam..aq sengaja invi..
n aq x layan semua msg2 yg masuk ..n kol2 yg bertalu2..
it just aq belom ready nak btau u guyz sumer..sori yerk..
dba, nora, hershan,sheila,mira,franco,aisyah...eee ramaila..
sori2 byk2 nanti kalau aq dah ada kekuatan nak btau korang..aq appear kan diri aq k!
to mira:welcome to Sabah
to acheh:welcome to kl
to sheila: welcome to johor
to franco: i dont know where u TERCAMPAK...but thanx 4 concern
to DBA: sorii gak..nanti aq kol or msg ko arr dear~~
to hershan: im soo sorii shan, dah la result matrik aq pon aq x kestau ko kan..ni dah result U pon aq diam2..malu bha shan ngan ko,kalau dulu aqleh excel dr ko..tp ko dah jauh tinggalkan aq..btw, truskan jadi law yang berjaya k....ur my bestfriend till the end.....thanx 4 everything,,,
AQ???....ekceli x la teruk mana pon...tp at the first hour aq dpt result to..aq terdiam gila babeng.
aq terkedu,aq blank...n again i feel damn stupid, my parents kesian ni..dpt anak like me, at that time i think la..but thanx AYAH..u give me full support....n dia terus buat solat istiharah tuk tgk dat course yg aq bakal ambik tu ok x untuk aq, masa depan aq dan hari selepasnya
n entah la aq x tau ape ayah buat koz ayah got ilmu agama yang boleh tgk2 benda2 ni..aq pon x brapa nak paham..koz biasanya turun kat anak lelaki ,but mesti kuat iman la..
he can tgk org mencuri n sapa yg salah..most of them betol..tp ni..private la..ilmu family...bila ayah tgk,then dier ckp, sometime what we want we cant get it, but i think this is better for u to proceed, ALLAH bg jalan ni mesti ada hikmah dier...then..aq terdiam n terus pk balik..hmm
ekceli aq dah mendiamkan diri sejak 5 hari lepas..aq byk berkurung dlm bilik, x tkt ngan result..cuma dah putus harapan....plg teruk, bukan kat KL..hmmm..tercampak kat satu tempat yang hmm..mlas aq nak ckp..nasib maklong punya rumah kat sana..k lah..maybe tomorrow kot or the next day i msg u guys k.....sorii n sayang korang semua... nana zaimi/ payunk/ rai :)

4 comments:

imazaimi said...

nana!
sorry for me mana?? kite call awk byk kali x angkat pun..huhu~~

luke© said...

rai..dont be like this. there must a reason why they send u to that place. nevermind k.. cuma 3-4 tahun je..l[as abis tu bole smbg degree tmpt lain k.. nyway, cheer up... be hapy k.. we all always be with u.. if u got anything to share, juz text me k..

░♥si lampu neon♥░ said...

relek laa..hrp saba dgn result tu ok..amik lasebagai pengalaman dalam hdiup. asam garam.

anyway, bersyukur dgn apa yang ada ok

afif=shafie said...

sabarlah kak,,syukur jer...kiter dah bayak beruntung kalo nak compare dgn kengkawan yg tak dapat punupu tuh....