Followers

Tuesday, August 31, 2010

Aku SayAng Korang....syg sgt2...

Assalamualaikum.....
tika ini aq duduk berseorangan dalam bilik...rumah seakan senyap sunyi...bertemankan sang nyamuk yang kian menari2 menunggu waktu untuk membaham diri ini........

Dek kerana keboringan yang melampau disebabkan semua orang dah balik...aq pon on9 Fb..tp bukan ade pape pown..aq pon tdo...tapi mata xmo lelap.....aq kembali ke laptop..perlukah assgmnt dibuat??? masih xde mood nampaknyer...
Lalu aq buka blog kesayangan milikku..yang sudah 4 thn aq bertemankan blog ini..oh blog...usia mu sudah meningkat. tempat aq meluah segala keluh kesah hati ini...tika tiada siapa lagi yang aq percayai...
Namun entry kali ini bukanlah berkenaan hal yang sedih2..tp hal2 gembira..walaupun tatkala menulis entry ini setitik dua air mata berjujuran....
Aq terbaca blog Emy...entah kenapa hati aq sungguh terusik dengan blog tu...mungkinkah disebabkan bulan yang dtg bertandang??..aq x pasti... namun entrynya benar2 buat aq tersentuh...
Aq sayang sgt2 korang..syg sgt...thanx to Allah koz give the best friends dlm hidop aq..
Walaupun dah macam2 yang kiter lalui tp sampai sem 3 ni kiter mampu bersama2.. walaupun dah byk kali kiter semua bergaduh sakit hati dengan masing2...tp akhirnya kemaafan menjelma tatkala memikirkan erti sebuah persahabatan...

Sebenarnyer aq nak buat entry ni dah lama..since korang dapat anugerah dekan lagi...tp waktu tu aq bz sgt2..dengan meeting MPPs yang xsudah2, assgmnt dan masalah2 kesihatan...
Aq sgt2 berbangga dapat friend macam korang..dah la intelek semuanya...kadang2 aq rasa macam aq jer yang xberapa dalam geng kiter kan...hope korang x malu kawan dengan aq..actually aq memang sengaja xmo dtg buka puasa faskes tu..koz aq xla kuat sgt nak tgk korang naik atas pentas tu kan..bila hepa wajibkan mpp g meeting aq rasa tu peluang terbaik tok lari...sorry guys......... im still proud of you all..n xtahu macammana plak sem ni~untuk pengetahuan korang..aq xkan ade kat malaysia tym study week...im at cambodia buat bakti siswa..turun jer kat airport terus masuk final exam..which make me soooooooo scary.....
mereka dan anugerah mereka...
Tahniah lagi skali koz dapat anugerah dekan....
Diam x diam dah 3 sem kiter bersama....dari malu2 sampai x tahu malu...macam2 kiter dah lalui...tibe2 teringat perbualan aq ngan emy atas bas...
rai: Pantasnyer masa berlaluemy: haah..dah besar dahrai: ko igt x dulu..ikram nak bawa kereta pon terhenjut2
emy; skarang ade moto
rai: siap bawa g kelas g..

hahha(lebih kurang arr bunyi nyer camtu)...

cepat kan masa berlalu..masing2 dah ade kemajuan sendiri...yang emy..presiden FASKES, ika JPKP..mira sekretariat, ikram, exko kebajikan ..famox exko sukan plak.... masing2 bz..masing2 stress....bila teringat perangai sorang kadang2 rasa nak gelak...emy ni makin byk sgt scandal2 ni....satu jer pesanan adik ni oi....jgn mainkan hati perempuan yang sensitif ni..huhuhuhu andai dah jumpa yang seswai stick to her..n kdg2 ko x nampak siapa yg betol2 appreciate ko sampai dier hilang dr mata..dont let it happen...jgn pasang scandal byk2..bahaya..be a good presiden ok~wonder bila la fatah wanna talk about gerl that she like..hahhaha(macam xde perasaan tgk kadang2 dak ni..ke ko simpan rapi??????????ske tgk tulisan budak ni yang kemas jer...malu plak as a gerl.huhuhuh ....bila la c ikram nak bertunang???teringat waktu heboh kes pertunangan tu...kitorg berlima agak kebengangan sket..bila geng sendiri x kena inform..huhuh...lately pon xbyk ckp..maybe stress dengan kerja2 yang banyak dan kesihatan yang kurang memuaskan...sabar yer...Allah bagi dugaan pada hambanya yang mampu untuk menggalasnya...Eka...aq tau ko masih sedih dengan ape yang terjadi...xper...lelaki bukan sorang..hes not yours... jgn pk sgt...tp jgn tutup pintu hati andai satu hari ada insan yang mengetuknya...skarang ni fokus jer study... u will find someone that you deserve one day....

mira..hmmmm....terror bijak.. n bising...rindu gak kat dier ni..uma dah sunyi mira!....ko pon same mira...aq tau ko memang determine kalo buat paper...hope kekal macam tu...tolong2 arr kitorg ni erk...jaga kesihtan tu...jangan asik pening kepala jer...nanti eka yang susah...

hahah..tipu la kalo aq ckp xpernah sakit hati ngan korang kan...macam tu gak ngan korang....macam la x penah sakit hati ngan aq...tp itu asam garam kehidupan.. pada akhirnya kita masing lagi menggenggam erat tali persahabatan... syg korang..
Aku nak ucapkan selamat menyambut hari raya aidilfitri...maaf andai terkasar bahasa terguris hari termakan terminum terambik teraniaya...sorry...o-o k... maaf zahir batin~~.pliz dont chang tooooooo much during holiday! jgn gemok!!!
famox n kepc

rai n famoxz.....


eka..mira..emy..


ikram..wat muka comel minum air..

2 comments:

zUlaikha rAzak said...

raihanah!!sumpah aku tharu sesangat!!!tsk..tsk..
syg ko wehh...
hilang pkwe xpe..tp tlg,jgn korg yg hilang..sbb aku SYG korg sgt3..:')

afif=shafie said...

wah...kau pg cambodia ker?bestnyer...all the best....jgn lupa tanggungjawab sebagai student...aku nak kau dekan juga!!!!