Followers

Sunday, June 21, 2009

i will not make promise..

betol3...
kepada FAZLIANA EDORA BINTI ABD KADIR
disebabkan jarak yg terlampau jauh memisahkan kita..chewah..
aq xdpt call ko..in ym dpt la kali..geng kita yg lain aq dah contact..
semua memberikan respond yg positif!! im glad to have you guyz in my life!!!
pasni..lyf must go on..but i keep silent sampai d U ...apa2 perkembangan mmg aq inform k!!
aq mo kasi masuk chat box ngan lagu dlm blog aq ni, the thing is aq x pandai..ahahha
nanti jd cam ari tu..xpasal2 tunggang tebalik blog aq,,,malas aq nak susun balik...penat..
3 kali lagi tu....konklusi..slamat hari raya..hha nda beh..slamat berjuang di landasan masing2..
trima jer seadanya ok guyz...yg x tau kos aq..pa ble buat ..mls aq show COURSE aq
yg terlampau best tu..nak tau msg sendiri..hohohoh

1 comment:

EdoraEmon said...

N i am lucky 2 hav u in mylife nana, mrsm x sux manapon,tanpa mrsm kt x kenal,tanpa mrsm xda gelak ketawa,tanpa mrsm xda lah time posa sahur n bebuka sama2,tanpa mrsm kenangan indah itu xkan melekat d otak aku,ehehe, taw bha xdpt k0l,saje je nak wat ko rasa besalah, i sbgai blk ibu bejaya tlah mengumpul sifat understanding,uhuk..wink*l0ve ya