Followers

Saturday, July 11, 2009

110709...

110709…..

Tgh dgr lagu kerna cinta-bella..cam pelik jer lagu die….well..hari ni..x byk benda yg jadi..tp kan..td aq shopping tudung kat desa murni..they ol panggil SYURGA TUDUNG…aq mmg rambang mata..semua jenis tudung ada….adomak!!!...sebesar2 bangunan tu..jual tudung jer…mmg giler la we…aq just beli tiga helai…pink.oren..n satu tudung ekspress..

Pastu aq g mydin…xla havoc sgt….tp yg buat aq teruja giler…bab keronsang dier…dier ade site jual keronsangggggggggg jer….punyala byk keronsong…giler arrr…semurah rm 3.90..sehingga semahal yang mungkin…affordable gler siotttt… pastu aq beli beg micky mouse…warna putih…well sejak last year …aq dah collect brg2 micky…because of micky yoochun n mikihim..hmmm…now..aq ade pensil case miki,baju jalan miki, baju tido miki…buku2 miki…beg miki…best2…

Pastu aq msg2 la kengkawan semua…koz agak boring tahap giler dlm bilik…xtau nak msg sape..aq msg iwa….tanya iwa kat mana…yang lawaknya…c iwa ni sedih….mcm nak nangis…dier kata dier jauh….kat Terengganu..mhuahuahuahauhau..punyala aq gelak tahap giler…trus aq kol c iwa ni..kata aq kat udm…xsampai 10 minit kalo nek kete p umt..bengong betol..satu negeri plak…huhuhuhuh..mmg betabur ketawa aq ngan iwa…iwa ajak kuar malam…aq xmo…aq penat..n aq br nak study..pemalas bha aq ni..ish2…

Pastu aq kol dba…dba p menasihatkan aq pasal “ITU”…ade betol gak…tp aq ni stubborn giler nak dgr..

Kol 6.30 ptg..aq ajak eka g momom…skali dlm perjalanan..terserempak ngan ABG TROJAN…dia tgk…aq dah tersengih2 tahap giler..muhauhauhaua…mamat ni control giler siot…xtahan aq nak gelak…xtau napa……mcm metro plak..aq kenakan c eka ngan ABG TROJAN…..oh teringat abg Trojan minta tolong jaga laptop..kat kota…

Ckp pasal kota..biler arr.nak pindah..huhuhuhuhu…dah2 tulis ni ble melalaikan aq yg br start nak study anat….dah la byk nak kena hafal…so sampai cni je la tuk 110709

3 comments:

~:::NzC:::~ said...

Hey2...aku link blog ko... :p

afif=shafie said...

hoi..klo mo tudung murah..pg klantan...murah gilak.......huhu.....

luke© said...

rai, update!!!! hahaha..nak bc blog u...