Followers

Saturday, July 11, 2009

100709

Semalam…aq rasa atleast aq find someone..which is right person ar…ma kepala ngan aq….untuk masa ini…eka…budak tuto aq yg asalnya dari KL..well KL sound familiar to me la..start dr dlm bas arr..aq duduk sit sblh dier…borak punya borak..dia ajak aq kuar makan ngan MR F…aka ketua kelas kitorang…aq on jer..pasal eka rapat ngan MR F pasal diorg dr matrik yg sama…tp baru rapat skunk…aq pon kuar arr makan ngan drang..sekali ade plak MR A ikut…so 2 lelaki n 2 perempuan…ekceli aq..x borak pon ngan drang sepanjg kelas…tp..bile kuar..aq rasa mcm dah lama kenal..ketawa2 lagi…muka MR F macam haris..ex tuto aq kat matrik..rinduu arr ngan haris…im glad …everything back to normal..haris jawap msg aq..n msg dier menyenangkan hati aq…..dah x berbaur benci aq..mungkin juga salah aq..pernah mengambil insan yang rapat dengan dia..tp salahkah aq??..benda tu jd tanpa dirancg..well im glad..haris ok dah…as far as im concern arr..xda org dah yg benci aq terang2..yg blakang2..lantak korg arr…aq syg semuaaaa member2 aq…

Kitorang jalan kaki g kedai makan luar UDM tu….sepanjang perjalanan..asik kena usha jer..menyampah tol aq dok cni..macam la org buat salah…..kitorang lepak kat gerai makan tepi jalan…aq,eka,MR A order me bandung..MR F order nasi merah…pastu tym balik..boleh2 aq terpeleot kat tepi jalan…kin malu betol..nasib la..aq cepat2 bangun buat muka cool…huahuahauhauhauah….pastu kitorg sembang tgh2 jalan..macam jalan tu bapak kitorang yang punya….eka tido bilik aq ..since rumate dier xda n rumate aq pon xde…so kitorang pon story mory pasal tuto n kisah2 silam…eka x penah couple…scandal ade.huhauhaua…biase arr…scandal2 ni…huahuahua..tp aq dah x berminat scandal2 ni…takut aq mengingatkan statement Sheila…nanti kena karma tu …n crita c eka ni..huhauhau..around kol 2 baru la aq ngan c eka ni tdo…terlampau seronok bercerita…

Ari ni….aq bgn sembhyang subuh..eka?? tdo lagi..cuti…pastu aq baca nota microbio..tp separa paham separa x…ambik keputusan tido balik…kol 9 lebih kena kejut…eka blah…tp ajak makan tgh hari ngan MR F lagi…aq on jer..tp aq lapar giler kol 11…eka ckp pas sembhyang jumaat baru p makan..aq study anat..tp lapar membuatkan aq xleh nak focus ngan ilmu tu…aq msg aisyah…ajak dia mkan…dier p bawa plak aq p hostel dier…aka rumah apartment..huahua cedih…aq asrama lama jer…pastu aisyah cerita..semalam ade bersama menteri..diorg usulkan something…kind like forum ar…aq agak terkilan x dpt pg…aq xtau pon…aisyah ckp ABG N n ABG Trojan pon ade…fasi2 yg aq kenal..n kenal aq..huahuahaua….benci2…aq ske giler tgk org debat2 ni..aisyah ckp ABG N ade talk something gak…ish3..mesti smart kan….pastu budak2 dr jurusan law yg byk attack..giler ar…aq skeeeeeeeeee….mlgnya aq xda ditempat kejadian…so missssss semua..ish3…

Aq pon besembg ngan aisyah…n makan2…around 12.30 aq balik bilik..terasa bosan giler…ambik nota SMP..baca…sampai abis..menyanyi2 sorg2 kat bilik…pastu eka msg…ckp jap lagi MR F turun..bawa makan…aq ckp aq teman jer..koz aq dah makan…xtahan…lagipon takut arr org ckp ape plak kan..diorg 2 org jer…tunggu MR F macam tunggu perempuan bersiap…giler arr…pastu around 45 minute menunggu..baru MR F dating..bukan seorg..tp bawa kawan…MF I..giler rr…mr I pakai songkok…xsama macam dlm kelas…aq agak janggal..koz aq ngan mr I ni xpenah langsung bertegur..tp buat2 biasa jer…tym makan aqdok depan mr I, eka dok depan mr F..org asik usha jer..bongok arr…stress aq kadang2..kawan jer pon..bukan laki aq....pastu aq memulakan langkah berani tegur mr i….aq ckp sikit nyer makan…dier just senyum jer…adoiii….pastu aq buat x peduli…dorang makan…aq baca readers digest..about cancer mata…corneablastoma…tiba2 mr I tegur..buku apa tu??...aq ckp RD…pastu kitorang start bersembang..4-4 skali..sambil gelak2…ceh..mr I x la seperti yg aq sangka…macam poyo giler mamat ni tym kat kelas..dah la jln cm control…pastu ckp pon slow..ish3..xkuasa aq..tp bile dah kenal..

Weee..boleh masuk siot..ble jadi geng ni..ngan MR F skali..tetibe secara x langsung aq dah tekenal ngan jantan bertiga tu…huahuahu..bleh arr jd geng kapak…oh ya…mr I tetibe Tanya aq..aq ade adik x sekolah cni…pehal?? Muka aq mmg welfare giler arr..mana2 ade sama..adoiii…bila aq balik bilik br aq teperasan muka MR I pun mcm somebody aq familiar..tp x igt arr…sampai skunk…familiar sgt… muka MR F macam haris..huhauahuahuah..

As a conclusion tau,,, aq dah mula mencintai dietetic…aq rasa best giler arr course ni…blaja biochem, anat fisio, sains makan n pemakanan,microbio..ish..best arr…aq ske..skeee sgt2..aq bersyukur ngan ape yang aq dpt..huhauahuahau..ok then,itu jer kot for today… n I hope tomorrow will be great day for me n everybody!!

1 comment:

afif=shafie said...

hua3..bagus3.....tahniah...
geng kapak ehh..hahaha

geng tukul besi takder?
dorang usha mcm mana?

ko d negeri mana bah nih?