Followers

Wednesday, January 6, 2010

im torn in two..


hmm..sebenarnyer hati aq dah menjerit nak ckp..tp otak sedar ku ckp ...
nana!! simpan dulu... walaupon org ramai ckp spirit ko kuat..tp ko pecaya x dengan diri ko sendiri.. aq serius xberani nak ckp paper lagi... i just hope semua akan bejalan dengan lancar..kalau x disebabkan kwn2 yg sgt2 supportive..aq xkan kuat macamni.. kalau x disebabkan kedegilan yg mmg dah lekat dr diri ni dr kecik lagi..aq xyakin aq boleh jd cam skarang..hmmm

p/s: kepada member2 aq yg xphm post aq ni.. xper la..bila tibe harinyer aq akan inform... aq semenanyer tgh sedih,gembira,takot, seronok, geron...semua jd satu..tp insyaAllah...
Nana sentiasa boleh!!i noe u can do it dear!!

2 comments:

afif=shafie said...

klo tak nak share pun ndak pa...kadang2 ada benda yang perlu disimpan sendiri2 juga....

afif=shafie said...

oh....ala setakat mpp tuh...boleh tu kau....bangga nya aku kau dapat mpp...dulu kau ingat kah aku bertanding tapi kalah..haha...
bagus lah kau dapat sokongan orang lain..