Followers

Monday, February 21, 2011

2197... undian mahasiswa

ARGH~~~~ benci~..time ni memang benci diri sendiri.. politik yg membunuh!!!.. YA ALLAH!! kau bukaknlah mata mereka... kepimpinan tu bukan sesuatu yg senang!!..baik!! i will see cr korang mentadbir satu badan AGONG dalam universiti..... yg penting aq masih berada disini..untuk kawan2 aq dan untuk mereka disini.. bukan untuk kepentingan diri sendiri!!.. btw.. thanx para pengundi 2197 orang memangkah nama ni.. bermakna satu pengharapan yg amat besar pada diri ini!!...nak cepat habis!! n xmo involve dgn benda2 ni!!! muaaaaaaaaaaaaaaaak!!!.....

1 comment:

haziQah said...

dear raihana
saya harap rai x lepas kn jwtn gtu sje
mmg berat utk btugas dgn org yg x skpala dgn kte
ini bru permulaan my dear
i know u r a gud leader
buktikan pd sume stdnt yg awk bkn seorg yg lmah
2197 telah mmberi hrapan pd awk
x kn awk nk lpas kn gtu je..
nt mkin rmai la yg akan berkata smudah itu rupenya mlpaskan sgalanya..
mcm ada kwn awk pnh nsihatkn kt awk
"He know the best for u..Allah takkan uji kite melebihi ape yang kite mampu..uU GO GRL!!!."
buat la solat istikharah smoga mndpt ptunjuk dr Allah
nt msa dunia kje mcm ni jgk...kte x akan bkje dgn sume org yg kte ske
angp ni satu cabaran utk rai..insyallah rai akan blaja smthing dan dapat buat yg terbaik
all the best !