Followers

Saturday, May 15, 2010

JADUAL KERJA

might be bz this holiday..

7-10 mei : Rakan Muda Wawasan Desa (Besut;FELCRA KERUAK)
11-14 mei : KPO MPP IPTA 2010 (UPNM)
16 MEI : Diplomatik MPP UDM
17 MEI : Meeting MPP UDM
19 Mei : Lawatan Muhibbah UMS (UDM)
20-24 Mei : Rakan Muda Marang
25-29 Mei : KPO MPP Pantai Timur
27-29 Mei : Baktisiswa YB Nawi
1 Jun : Berada d Konti Terengganu FM
2-6 Jun : Penyiapan Kertas Kerja Tertunggak
7-8 Jun : Konvensyen MPP (PICC)
9-12 Jun : Rangka Kerja Sem hadapan
13-26 Jun : BERCUTI!!!!!!!!! (alhamdulillah..balik sabah 2 minggu)
28 Jun : Duty Basuh kereta Kerja amal MPP
29-3 Julai : Persiapan MMS
4-11 JUn : MMS( Minggu Mesra Siswa)

2 comments:

~ecam~ said...

harap saudari tabah dan lakukan setiap tanggungjawab dengan IKHLAS tanpa ungutan. Bukan pemimpin kalau takut untuk berkorban~~~

SEMOGA BERJAYA MENJADI PEMIMPIN YANG BERJAYA DAN DISEGANI...

i'll always support u...

p/s:kalau tengok2 je pon support gak kn...hihihi...gambatte2!!!

Raihanah Rozaimi said...

hahhah..tq ikram~
nak update blog pon x boleh lg ni..padahal byk gle benda yang jadi...

Aq buat semua dengan rasa sangat hepi koz bile lagi nak rasa semua ni kan...

insyaAllah i try to be the best leader as i can
aminnn

thanx for support...tgk pon xde..asal ade..heheh